Over Mij


Conny-Connect-oss

Over Mij

Mijn naam is Conny de Bont, sinds 2012 werkzaam in mijn eigen praktijk Connect Oss met een grote passie om kinderen, jongeren en opvoeders te begeleiden op hun levenspad.

Vanaf een zeer jonge leeftijd wist ik één ding heel zeker: ik wilde werken met kinderen, jongeren en ouders. Om die reden ben ik orthopedagogiek gaan studeren in Utrecht. Verder ben ik ook afgestudeerd aan de PABO en een specifieke opleiding voor kindercoaching. Ook heb ik mijzelf bijgeschoold in systematisch werk, rouw -en verliesbegeleiding en pedagogische natuurcoaching. Ik ben in verschillende omgevingen werkzaam geweest in het werkveld van kinderen en ouders. Denk hierbij aan jeugdzorg, gehandicaptenzorg, basisonderwijs en uiteraard binnen Connect Oss. Als partner, moeder en opvoeder in een gezin met drie kinderen die inmiddels jongvolwassen zijn, mag ik mezelf ook ervaringsdeskundige noemen.

 

In de praktijk

Bij Connect ontmoet ik kinderen, jongeren, ouders en opvoeders met grote en kleine vragen en problemen tijdens het opgroeien en ontwikkelen. Vaak zijn er onzekerheden over hun gedrag, gevoelens, keuzes of zelfvertrouwen en of gebeurtenissen die veel invloed hebben op hun functioneren zoals echtscheiding of verlies van een dierbare.

Ik gun eenieder inzicht en bewustwording om lekker in je vel te zitten. Wanneer je weet wie je bent, vaar je op eigen kracht en ben je zichtbaar jezelf! Ieder mens is het waard om gezien en gehoord te worden, de verbinding te maken tussen hoofd, hart en handen en zo als kind, jongere, ouder of opvoeder met vertrouwen, daadkracht en levenslust zijn of haar pad te vervolgen. Dat is waar ik voor sta binnen Connect Oss. Immers, iedereen is uniek en mag er zijn.

 

Heb je vragen aan mij, stel ze en voel je welkom!

Hartelijke groet,

Conny de Bont

cropped-Logo-Connect-Oss-E-mail.png