Werkwijze


Maatwerk is het sleutelwoord van mijn praktijk. Ieder kind, ieder gezin en iedere situatie is uniek. Connect Oss is een praktijk voor kind, jongere en ouder. Samen stemmen we af wat er speelt, wat nodig is en waar we naar toe werken. Een vertrouwelijke werkwijze waar een ieder zich prettig bij voelt!

 

Vaak merk je als ouder of opvoeder dat je kind niet lekker in zijn vel zit of de jongere geeft zelf aan dat het niet lekker met hem/haar gaat. Meestal ga je als ouders eerst zelf aan de slag en probeer je oplossingen te vinden. Het kan zijn dat er toch meer nodig is voor je kind of voor jullie als ouders en je extra ondersteuning wilt. Dan is het fijn als er iemand voor je is, die meeloopt met jullie kind, met jullie als ouder of met jullie als gezin.

 

Praktijk voor kind en ouder

Ik kijk met een open blik naar kinderen, jongeren en gezinnen. De nadruk ligt bij mij niet op belemmeringen (diagnoses) maar op mogelijkheden. Laagdrempelig en werken vanuit vertrouwen is voor mij vanzelfsprekend. Ik maak gebruik van diverse methoden en technieken op een sensitieve en creatieve manier. Inzicht krijgen in gevoelens en gedrag en keuzes kunnen maken geeft zelfvertrouwen. Handvatten voor iedere dag en gebeurtenissen een plekje geven maakt sterker en brengt rust en balans.

 

Een persoonlijke begeleiding op maat is er voor iedereen

Meestal is het eerste contact per telefoon of mail en gaan we daarna in gesprek, een oriëntatiegesprek. We brengen samen in beeld wat jullie vraag is, wat er nodig is en waar je naar toe wilt werken. Immers, iedereen is uniek en dat vraagt om maatwerk.

 

Tarieven

  • Kennismaking per telefoon/e-mail: kosteloos
  • Sessie:  kinderen 65,- volwassenen 75,- of op maat per traject

De algemene voorwaarden leest u hier.

 

Vergoeding voor begeleiding

Connect Oss is  aangesloten bij de Vakgroep voor Psychosociaal en Maatschappelijk Werk  (VPMW) van de beroepsvereniging  Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG). Indien u aanvullend verzekerd bent kunnen de kosten mogelijk geheel of gedeeltelijk worden vergoed door de zorgverzekeraar.

rbcz-logo-breed-jpeg.html logo-heel-klein-2-kbCRKBO_Docent